NHB Hekwerk BV is nog operationeel

Het zijn bizarre tijden. Wie drie weken geleden had voorspeld hoe we er nu voor staan, was voor gek versleten. Het openbare leven ligt grotendeels plat. Even op bezoek gaan bij ouders of grootouders, de kinderen naar school brengen of een doosje paracetamol kopen, het is allemaal niet meer vanzelfsprekend.

NHB Hekwerk BV houdt alle berichtgevingen nauwlettend in de gaten en zal daar (mocht dat nodig zijn) correct en respectvol op acteren. De richtlijnen worden in acht genomen en de werkzaamheden gaan (tot nu toe) nog gewoon door. De veiligheid voor onze werknemers en klanten zijn het allerbelangrijkste. De regels binnen ons bedrijf zijn dan ook onverbiddelijk: snotteren of hoesten betekent een enkele reis naar huis of thuis blijven!

Mocht u overwegen om een hekwerk of (geautomatiseerde) poort te willen aanschaffen of wilt u graag advies hierover neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen u netjes helpen en tijdens een geheel vrijblijvende afspraak zullen wij geen hand geven en netjes de 1,5 meter afstand in acht nemen.

Tot slot willen wij iedereen heel veel sterkte, succes en een goede gezondheid toe wensen tijdens het doorstaan van deze bizarre tijd.


Deze foto hebben wij ontvangen van 1 van onze klanten. Deze gedachte delen wij graag!