Van 1,40 m. naar 2,00 m. hoog!

Lang geleden was het vaak de gewoonte dat men gewoon bij mensen achterom liep voor een kopje koffie of thee. Op bezoek gaan bij iemand was toen veel laagdrempeliger en de percelen waren veel toegankelijker. Om ongenode gasten buiten te houden moeten tegenwoordig percelen hermetisch afgesloten worden met hoog hekwerk en toegangspoorten. Camera’s zijn zelfs geen overbodige luxe meer.

Wij zijn onlangs bij mensen geweest die zich niet meer veilig voelden in hun eigen woning. In korte tijd is er bij deze mensen meerdere malen ingebroken. Kortom: het was nu de hoogste tijd voor drastische maatregelen voor wat betreft de toegang tot hun perceel!

Wij zijn na verstrekking van de opdracht diezelfde week nog aan de slag gegaan. Als eerste moesten de bestaande penanten verhoogd worden. Deze klus valt normaal onder bouwkundige werkzaamheden die door derden uitgevoerd dienen te worden. NHB Hekwerk BV ontzorgt graag haar klanten dus hebben we deze werkzaamheden ook voor onze rekening genomen. We hebben op dinsdag de opdracht gekregen en op vrijdag waren de penanten al verhoogd en gevoegd. De penanten worden keurig afgewerkt met natuurstenen dekplaten.

Als alles klaar is hebben we de volgende werkzaamheden voor onze klant uitgevoerd:
– Verhogen van de bestaande penanten, afgewerkt met natuurstenen dekplaten.
– Levering en montage van een hoge dubbele sierdraaipoort
– Automatisering voorzien van video-intercom, handzenders en een webbased gsm-module.
– De complete aanleg van mantelbuizen en stroomvoorzieningen.
– Het complete gaashekwerk wordt na gekeken en waar nodig aangepast en vernieuwd.
– Het compleet aanpassen van de bestrating.

Hieronder het verloop van het verhogen (in 2 dagen) van de bestaande penanten: