Uw leverancier om inspiratie op te doen over hekwerken, poorten en toegangscontroles, NHB Hekwerk BV. aangenaam!

WELKOM
Natuurlijk heten we u eerst van harte welkom bij NHB Hekwerk BV. En dat doen we met een lekker kopje koffie of thee. Gewoon omdat het kan (en lekker is)! Natuurlijk komen wij ook graag geheel vrijblijvend naar u toe.

DIGITALE NHB HEKWERK TOER
Tijd voor een digitale rondleiding! Laat u inspireren door de vele mogelijkheden op het gebied van hekwerken, poorten en toegangscontroles. Eén ding is zeker: u zult verrast zijn door onze vele totaaloplossingen.

GOED GESPREK
Na het zien, beleven en ervaren is het tijd voor een goed gesprek tussen u en een van onze enthousiaste verkoopadviseurs. Uw taak? Uw situatie en wensen uiteenzetten. Onze rol? Luisteren en meedenken. En wees gerust, we nemen de tijd.

PASSEN EN METEN
Hebben we goed tussen onze oren wat voor hekwerk(en), poort(en) en/of toegangscontroles u zoekt en wij denken dat dit perfect bij uw wensen past? Dan is het tijd voor een offerte op maat. In deze offerte laten wij u precies zien wat er allemaal nodig is voor een totaalplaatje op maat. En dan zijn we er bijna…

READY TO GO
Is het totaalplaatje compleet? Dan mag u alle informatie op u in laten werken. Ziet u het wel zitten? Dan gaan wij graag voor u aan de slag! Ons doel? Dat u straks een hekwerk, poort en/of toegangscontrole in gebruik heeft waarvan u jarenlang plezier gaat hebben.

Inspiratie opdoen? Mail dan naar info@nhbhekwerk.nl of bel even naar 040-2990091.