Service staat bij NHB Hekwerk BV hoog in het vaandel. Wij bieden onze klanten service, kwaliteit en vooral betrouwbaarheid. Als u bij ons klant bent, staan onze medewerkers voor u klaar in het geval van problemen. U kunt rekenen op een goede ondersteuning bij al uw vragen of problemen.

Indien u door NHB Hekwerk BV een automatisering heeft laten monteren op uw poort adviseren wij u om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen dan 1 keer per jaar (bij zeer intensief gebruik adviseren wij 2 keer per jaar) een onderhoudsbeurt verzorgen aan uw installatie.
Onder onderhoud wordt verstaan de controle op de goede werking en het onderhouden van uw installatie. Het nazien, afstellen en smeren van de onderdelen welke daarvoor in aanmerking komen en welke van toepassing zijn op de bedrijfszekere werking van de aandrijving.

Kortom: heeft u problemen met de aangekochte producten van NHB Hekwerk adviseren wij u om direct contact met ons op te nemen want service is immers standaard bij NHB Hekwerk BV!

Klik hier voor onze contactgegevens.